Setmanari d'informació local - 138 anys

Isern proposa convertir els barris de Palma en «centres comercials oberts»

29081

El candidat del PP a l'Ajuntament de Palma, Mateu Isern, ha proposat aquest dimecres convertir els barris de Palma en «centres comercials oberts» per a brindar una oferta comercial «diferenciada».

Així s'ha expressat Isern en declaracions als mitjans durant una visita a diferents comerços de la ciutat organitzada conjuntament amb Afecedo. «Palma ha de recuperar l'atractiu comercial que mai hauria d'haver perdut», ha manifestat.

«El PP aposta amb serietat i contundència pel comerç de proximitat, i Palma ha d'oferir un comerç pròxim i no només de grans superfícies per a poder mantenir viva la ciutat», ha manifestat. En aquest sentit, Isern ha considerat que la ciutadania, els turistes i els clients «han de poder arribar al centre de la ciutat» pel que ha proposat «recuperar els aparcaments perduts durant la legislatura» així com millorar les places per a aparcar vehicles tant subterranis com de superfície.

A més, el candidat del PP a Cort s'ha fixat la neteja, els grafitis i la «lluita ferma contra el 'top manta'com a eixos molt importants» de la seva proposta política de cara a les eleccions municipals del 26 de maig.

«Ja sabran si els convé tenir a Bauzá en les seves llistes»
Preguntat pel fitxatge de l'expresident de les Balears, José Ramón Bauzá, per Ciudadanos de cara a les eleccions europees, Isern ha afirmat que «tothom» coneix l'expresident i ha afegit que la formació «ja sabrà si és convenient o no» tenir-lo en les seves llistes.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.