Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «L'alternativa és un desert de dretes que es barallen per qui diu el disbarat més gran»

29055

La candidata del PSIB al Govern, Francina Armengol, ha alertat aquest dimarts que l'alternativa a l'actual Executiu és «un desert de tres dretes sense projecte que es barallen entre elles per a veure qui és més radical i qui diu el disbarat més gran» i, així mateix, «només cerquen el vot des de la crispació, l'odi i l'enfrontament entre territoris sense una proposta positiva» per a les Balears.

En declaracions als mitjans abans de reunir-se amb la candidatura del partit al Parlament per Mallorca, Armengol ha afegit que, no obstant això, el PSIB té «un projecte amb il·lusió» que té la finalitat d'aconseguir unes Illes «socialment més cohesionades» i ha sostengut que el seu partit «fa 140 anys però està més de moda que mai».

«Sortim a guanyar, amb força i il·lusió per a continuar recuperant drets i llibertats, continuar creixent econòmicament i repartint millor la riquesa que es crea en la Comunitat», ha explicat Armengol.

Preguntada per l'opció d'un altre Pacte sense que ella fos presidenta, Armengol ha considerat que «els ciutadans tenen la paraula» i ha explicat que, des del seu partit, «presenten les millors llistes i el millor projecte».

Pel que respecta a aquesta legislatura, ha assegurat que el Pacte ha liderat «amb gran capacitat de gestió i força, que era necessari», i, en aquest sentit, ha assegurat que vol continuar amb el canvi començat en 2015. De fet, aquest projecte de «l'esquerra progressista» iniciat en l'actual legislatura «és el que vol el president de l'Executiu central, Pedro Sánchez, per a l'Estat» si guanya les eleccions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.