Setmanari d'informació local - 138 anys

L’activista cultural Neus Sánchez serà la número dos de la candidatura d’El Pi a Palma

29037

L’activista cultural Neus Sánchez serà la número dos de la candidatura d’El Pi Palma. Sánchez, que s’incorpora com a independent a la llista, acompanyarà Pep Melià en el repte d’aconseguir representació a Cort en la pròxima legislatura. A la llista també hi serà el portaveu de Son Puig, David Segura, que anirà de número set.

El candidat d’El Pi a Cort, Josep Melià, ha destacat que va apostar per Sánchez, que fins ara era la coordinadora de la Plataforma per la llengua a les Illes Balears, «pel seu compromís amb la llengua, cultura i identitat d’aquesta terra, i per la seva joventut, preparació i il·lusió pel nostre projecte». En aquest sentit, Melià ha deixat clar que «Sánchez ha demostrat molta valentia a l’hora de fer aquest pas».

Neus Sánchez, que és la tercera independent que El Pi incopora a les seves llistes després de Joan Miralles i Lina Pons, ha explicat: «vaig acceptar la proposta de la formació perquè té per objectiu construir un mallorquinisme polític transversal, i crec que això és molt més intel·ligent que propostes dogmàtiques excloents». Segons Sánchez, «el meu compromís és amb Mallorca, i més concretament amb Palma, i crec que necessitam bastir una ciutadania conscienciada i amb prou amor propi per reclamar a fora el que és nostre».

D’altra banda, el portaveu de Son Puig, David Segura, ha explicat que s'ha animat «a ficar-me en política perquè la majoria de la gent que he trobat aquest any i mig m’ha decebut totalment. Bé per incapacitat o per mala fe, no ens han pogut ajudar ni respectar els compromisos que havien adquirit amb nosaltres». Segons Segura, «he triat El Pi perquè des del Parlament, a través den Pep Melià, han fet feina per a nosaltres de forma desinteressada, i han demostrat interès real en ajudar-nos d’una manera molt coherent».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.