Setmanari d'informació local - 138 anys

Veus Progressistes defensa fixar una tarifa màxima en vols a la Península per a després aplicar el 75 %

29035

El candidat de MÉS per Mallorca al Govern, Miquel Ensenyat, ha defensat aquest dimarts la fixació d'una tarifa màxima en vols amb origen o destinació les Balears per a després aplicar el descompte del 75 per cent per a residents.

«El 75 per cent moltes vegades ha servit perquè determinades empreses puguin quadrar els comptes i no per respondre a aquesta realitat o necessitat que tenim a les illes», ha explicat en declaracions als mitjans de comunicació.

En aquesta línia, ha subratllat que «moltes vegades hi ha institucions que no tenen en compte que en d'una illa cal sortir per mar o per aire» i encara que el Règim Especial de les Balears (REB) recull el 75 per cent de descompte, també «presenta una sèrie de dificultats».

Per la seva banda, el candidat de la coalició al Congrés, Guillem Balboa, ha criticat que el 75 per cent ha servit per a algunes rutes però «no per les de major afluència» pel que ha assegurat que «per a solucionar això cal establir una tarifa màxima per a cada desplaçament de ruta entre les Balears i la Península, així com interilles».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.