Setmanari d'informació local - 138 anys

Partits de l'esquerra incorporaran als seus programes electorals les propostes de Jubilats per Mallorca

29013

La Plataforma de Pensionistes i Jubilats de Mallorca ha informat que els partits Esquerra Unida de les Balears, MÉS per Mallorca i Podem han acceptat incorporar als seus programes electorals les propostes de l'entitat, mentre que El Pi incorporarà part de les demandes de la plataforma.

En un comunicat difós aquest dilluns, Jubilats per Mallorca ha detallat que la plataforma ha mantengut diverses reunions amb les formacions polítiques per a traslladar-los les seves propostes en defensa del sistema públic de pensions.

En aquest sentit, segons la plataforma El Pi no ha acceptat suprimir les tarifes planes a les aportacions dels empresaris a la Seguretat Social ni les rebaixes en les aportacions. A més, la formació ha acceptat modificar la Reforma Laboral de 2012 per a «tornar valor als convenis generals negociats per sindicats» tot i que ha rebutjat la derogació total de la Reforma, segons ha sostengut la plataforma.

D'altra banda, han explicat que el PSIB ha rebut les demandes de l'entitat tot i que «no ha concertat entrevista» i han assegurat desconèixer si el PP ha rebut les seves demandes. Pel que fa a Ciudadanos, la Plataforma ha assenyalat que no han contactat amb la formació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.