Setmanari d'informació local - 138 anys

'Veus progressistes' proposa més inversió estatal en dependència

28997
Santiago, Cursach i Xamena durant l'acte celebrat aquest diumenge a Felanitx. | Veus Progressistes

La candidata al Senat de Veus Progressistes, Rosa Cursach i la número 2 de la llista de MÉS per Mallorca al Parlament de les Illes Balears, Fina Santiago, han presentat aquest diumenge les propostes de la coalició progressista en matèria de salut i dependència a l'acte de presentació de candidatures del Bloc per Felanitx a l'Escola de Música de Felanitx, acompanyats pel cap de llista del Bloc, Joan Xamena.

Cursach ha explicat que el seu partit demanarà «que l'Estat cobreixi, com a mínim, un 33% del que es destina a dependència». La candidata al Senat ha afegit que «aquesta és una mesura prioritària per a continuar desenvolupant polítiques de dependència com les aplicades pel govern i la conselleria de Fina Santiago».

Cursach també ha afirmat que «continuam amb un mal finançament de la dependència per part de l'Estat, mentre el govern i els consells destinen més de 200 milions d'euros a la dependència, l'estat només destina 23 milions d'euros tot i ser una llei estatal».

Fina Santiago, per part seva, ha recordat que «la retallada en finançament per dependència del govern central, s'originà l'any 2012 i que avui dia no hem recuperat les inversions que es feien en aquell moment». La candidata també ha reclamat que el pla d'equipaments socials ha de ser cofinançat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.