Setmanari d'informació local - 138 anys

La Crida per Palma proposa limitar el nombre de turistes

28991
Imatge de l'acte celebrat aquest dissabte de La Crida per Palma. | Crida per Palma

La Crida per Palma ha duit a terme aquest dissabte una trobada informal a Can Alcover per donar a conèixer el seu projecte polític i els seus candidats i candidates. La trobada, que perseguia «trencar amb les formalitats i apropar el projecte a la gent», ha servit per presentar la proposta Palma 180°, les 25 propostes per començar a «capgirar el model de ciutat».

Les mesures incloses en la proposta aborden temes molt diferents, des del turisme fins al feminisme, passant per mobilitat, cultura o urbanisme, entre altres. Durant la trobada, la número dos de la formació, Laura Dorado, ha destacat que «cal posar la vida de les persones al centre i això a Palma passa, entre altres coses, per limitar el nombre de turistes, impulsar un referèndum per a l'expropiació d'habitatges a grans propietaris o implantar el Salari Mínim de Ciutat de 1.400 €».

L'esbucament de Sa Feixina, la limitació del preu dels lloguers, el decreixement turístic i un pla d'acció contra les agressions masclistes que posi el focus d'intervenció en l'agressor i no en la víctima són alguns dels exemples de les 25 propostes fetes públiques.

Durant la trobada, Dorado, ha explicat també que «és imprescindible treballar per capgirar el model de ciutat, hem de recuperar Palma per la gent que l'habita, en contraposició al model actual que sembla més pensat a satisfer els turistes». Les 25 propostes s'inclouran en el programa electoral. Un programa que, tal com han destacat des de La Crida, es presentarà en les setmanes vinents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.