Setmanari d'informació local - 138 anys

Prohens censura les consultes simbòliques sobre monarquia o república

28989
Prohens (PP) ha censurat aquest dissabte les consultes sobre monarquia o república.

Margalida Prohens, dirigent del Partit Popular (PP), ha censurat aquest dissabte la celebració de les consultes simbòliques sobre Monarquia o República en considerar que són «ostatges de partits independentistes».

«A les eleccions del 18 d'abril ens juguem més que un model econòmic, social o de ciutat perquè el que de debò està en joc és despertar al país que hem conegut durant els últims 40 anys o en un país fosc i ostatge dels partits independentistes», ha manifestat en declaracions als mitjans a Valldemosa durant la presentació del candidat 'popular' a la batlia del municipi, Vicens Colom.

En aquest sentit, Prohens ha assenyalat que la celebració d'una consulta simbòlica aquest diumenge a Valldemosa sobre el model d'Estat «comença igual que com va començar el 'Procés' a Catalunya amb referèndums similars impulsats per organitzacions culturals en petits municipis».

«Aquestes situacions es produeixen no només amb el consentiment de MÉS, que l'any 2030 vol celebrar un referèndum d'autodeterminació, sinó també amb la complicitat de la presidenta del Govern, Francina Armengol», ha sentenciat Prohens.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.