Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern aprova el Decret pel qual s'actualitza la composició del Consell Social de la Llengua Catalana

28971

El Consell de Govern ha aprovat, a proposta de la consellera de Cultura, Participació i Esports, el Decret pel qual es modifica el Decret 64/2002, de 3 de maig, de creació del Consell Social de la Llengua Catalana.

Segons ha informat la portaveu del Govern, Pilar Costa, l'objectiu principal d'aquesta nova modificació de l'estructura del Consell Social és incorporar la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació com a membre del Ple, vista la importància que té aquest àmbit en el procés de normalització lingüística amb la incorporació de nous ciutadans.

Per aquest motiu, es modifica l'article 3 del Decret 64/2002, de 3 de maig, de creació del Consell Social de la Llengua Catalana, i en concret el Grup B, que inclou al conseller de Salut, d'Hisenda i Administracions Públiques, de Serveis Socials i Cooperació, el director de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma, el delegat del Govern a Balears i el director general de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Balears.

El Consell Social de la Llengua Catalana, òrgan d'assessorament i consulta en matèria lingüística, es va crear mitjançant el Decret 64/2002, de 3 de maig, que definia les seves funcions i determinava la seva composició, estructura i funcionament.

Posteriorment, la composició del Consell Social s'ha modificat en tres ocasions, mitjançant el Decret 71/2002, de 10 de maig, el Decret 128/2008, de 28 de novembre, i el Decret 33/2016, de 10 de juny, pels quals es modificava el Decret 64/2002, de 3 de maig.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.