Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS substitueix el llaç groc del Parlament pel 'sinsajo' de 'Els Jocs de la Fam'

28957

MÉS per Mallorca ha substituït el llaç groc que lluïen els balcons dels seus despatxos al Parlament pel símbol del 'sinsajo' de la saga de ficció 'Els Jocs de la Fam', en el to verd clar corporatiu de la formació.

En l'univers de les novel·les de Suzanne Collins, la protagonista (que al cinema va encarnar l'actriu Jennifer Lawrence) llueix un fermall amb un ocell, el 'sinsajo', com a símbol de la resistència contra el Govern totalitari d'aquest univers fictici.

Cal recordar que aquest dijous la Junta Electoral Provincial va donar a MÉS i al president del Parlament, Baltasar Picornell (Podem) un termini de 24 hores per a retirar el llaç groc que penjava al seu balcó en l'edifici Ramon Llull del Parlament, arran d'una denúncia del partit d'extrema dreta, VOX.

La falsa denúncia de VOX parlava de llaços grocs al balcó de MÉS a Cort i tal com va informar la formació 'ecosobiranista' aquets llaços són quadribarrats i els varen penjar el 2013 en contra del Govern Bauzá, de manera que no tenen res a veure amb els presos polítics. Per aquest motiu, el batle Antoni Noguera, va sol·licitar un «aclariment» a la Junta electoral.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.