Setmanari d'informació local - 138 anys

Yllanes demana «valentia perquè es faci una reforma constitucional que inclogui el dret a l'habitatge»

28935

El candidat de Podem al Govern i diputat en el Congrés, Juan Pedro Yllanes, ha assegurat aquest dijous que la seva formació «entén l'habitatge com un dret fonamental» i que, per això, «intentaran que encara que no ho sigui formalment, materialment es converteixi en això» i, en aquest sentit, ha demanat «valentia perquè una futura reforma constitucional ho inclogui com a tal».

En aquest sentit s'ha informat que Yllanes, després d'escoltar les declaracions del ministre de Foment, José Luís Ábalos ha fet en les Jornades 'Habitatge, ha discrepat en alguns temes de la Llei de l'Habitatge perquè des del seu partit «els sembla insuficient, així com la possibilitat d'establir un màxim en els preus dels lloguers».

«Una de les mesures essencials perquè el dret a l'habitatge es converteixi en un dret fonamental és posar un màxim als preus dels lloguers», ha explicat, en aquest sentit. A més, en relació als alts preus de l'habitatge Yllanes ha especificat que «és un problema essencial i que hauria d'abordar-se en la següent legislatura».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.