Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Menorca destina 300.000 euros a les beques per a estudiar fora de l'illa

28933

El Consell Insular de Menorca ha obert la convocatòria de beques per a la realització d'estudis fora de l'illa, les bases de la qual segueixen la línia de les convocatòries dels últims tres anys, inclosa la partida que es destina, 300.000 euros.

La principal novetat d'enguany és que la presentació i tramitació es pot realitzar íntegrament en línia, a través de la pàgina web de l'administració insular, tal com han informat aquest dijous des del Consell de Menorca.

«Es tracta d'un avanç important, que facilitarà la gestió als estudiants que, per raó de residència, no poden desplaçar-se a les oficines del Consell o dels ajuntaments», han indicat. El termini per a lliurar la documentació s'obrirà el pròxim 1 d'abril i es prolongarà fins al 30 d'abril.

L'objectiu d'aquestes beques és la compensació del cost econòmic que suposa per als estudiants menorquins i les seves famílies la realització d'estudis lluny del lloc habitual de residència.

En els últims anys, la convocatòria de beques del Consell de Menorca ha incorporat una sèrie de criteris de puntuació de caràcter social, amb la finalitat de beneficiar de manera preferent als estudiants i famílies que més necessiten aquestes ajudes, a més d'ampliar també el Llindar econòmic per a facilitar l'accés a la convocatòria de més estudiants.

L'any passat es van beneficiar de les beques d'estudis del Consell de Menorca prop de 340 estudiants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.