Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi creu que el discurs d'Ensenyat ha estat «electoralista» i diu que li recorda a Bauzá

28915

El portaveu d'El Pi al Consell de Mallorca, Antoni Pastor, ha titllat d'«electoralista» el discurs del president de la institució insular, Miquel Ensenyat, en el Debat de Política General iniciat aquest dimecres, i l'ha comparat amb l'expresident del Govern, José Ramón Bauzá. «El candidat Ensenyat m'ha recordat al president Bauzá», ha dit.

En declaracions als mitjans després de finalitzar la primera sessió d'aquest debat anual, Pastor ha considerat que Ensenyat s'ha presentat a si mateix com «una persona imprescindible», i que «si no fos per ell el Consell ja no existiria».

De fet, Pastor ha fet broma dient que a El Pi estan «pensant a presentar una moció perquè Ensenyat renunciï a ser candidat del Parlament i es torni a presentar al Consell insular». «Si no és ell, no sé què farem», ha ironitzat.

Així, el portaveu d'El Pi ha descrit Ensenyat com «un president que no toca els peus a terra», cosa que considera que passa «perquè no és candidat des de fa un mes, sinó des de fa dos anys i mig, i el seu cap en cap moment ha estat en el Consell».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.