Setmanari d'informació local - 138 anys

El Debat de Política General del Consell comença aquest dimecres amb la intervenció d'Ensenyat

28885

El Debat de Política General de Consell de Mallorca, que se celebra un pic a l'any, comença aquest dimecres a les 11.00 hores amb la intervenció -sense límit de temps- del president de la institució insular, Miquel Ensenyat, que farà un repàs del mandat sobre «què varen trobar i què deixen» i, en aquest sentit, analitzarà l'actualitat social, política, econòmica i ambiental de Mallorca.

Segons l'ordre del dia, la jornada es durà a terme a la sessió de plens de la seu del Consell i el vicepresident de la institució, Francesc Miralles, actuarà com a moderador.

L'endemà, a les 9.30 hores serà el torn dels portaveus dels partits amb representació al Consell, que podran qüestionar la gestió de la institució en aquest mandat amb un temps màxim de 30 minuts per a cada partit.

Les intervencions seguiran l'ordre de PP, El Pi, Ciudadanos, PSOE, MÉS per Mallorca i Podem, els respondrà Ensenyat i, després, es permetran rèpliques dels grups de l'oposició amb una durada màxima de 15 minuts per partit. Finalment, Ensenyat serà l'encarregat de donar una segona resposta i tancar el debat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.