Setmanari d'informació local - 138 anys

Busquets: «La legislatura culmina amb millors contractes en turisme i amb polítiques del bé comú»

28861

La vicepresidenta i consellera d'Innovació, Recerca i Turisme, Bel Busquets, ha reiterat que aquesta legislatura culminarà amb «millors contractes i millors condicions de treball» en el sector turístic, promogudes, al seu judici, pel creixement del turisme el mes de desembre, per exemple, i, així mateix, «amb polítiques al servei del bé comú».

Busquets ha recordat durant el ple d'aquest dimarts, en aquest sentit, el pla d'inspecció de sobreocupació que ha promogut el Govern, la regulació del lloguer turístic i la posada en marxa i la gestió de l'Impost de Turisme Sostenible (ITS) per a «anar amb compte i protecció del patrimoni natural, diversificar l'economia i oferir habitatge social».

Ha respost així la pregunta del diputat del PP Miquel A. Jerez sobre si considera que el Govern ha estat a «l'altura» dels interessos generals de la societat de les Illes i, així mateix, el diputat de Podem Carlos Saura li ha preguntat si pensa el Govern que les grans hoteleres han deixat de tenir «la situació de privilegi de la qual s'han aprofitat històricament».

Busquests ha insistit que, amb Saura, «estan junts en el vaixell» dels 'Acords pel Canvi' i ha afegit que el treball ha estat «per a molts i no per a uns pocs», i ha afegit que «cap 'lobby' ha entrat en la Conselleria per a dir el que s'havia de fer» i, al cap i a la fi, han estat unes polítiques «basades en els 'Acords pel Canvi».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.