Setmanari d'informació local - 138 anys

Una cinquantena de persones assisteixen a Palma a una concentració feminista que es repetirà el 25 de cada mes

28849

Una cinquantena de persones han assistit aquest dilluns a la concentració convocada per Feministes en Acció a la plaça Espanya per a «sensibilitzar la població sobre la violència de gènere» i fer-ho sota el lema 'Ens volem vives'.

Segons han explicat fonts de Feministes en Acció, s'ha acordat convocar una concentració el dia 25 de cada mes per a no només «reivindicar la igualtat a través de manifestos, activitats o manifestacions, sinó també sortir al carrer.

En aquesta línia, han defensat que se surti al carrer per a «sensibilitzar la població que aquesta situació de violència contra les dones i de desigualtat és una qüestió que competeix a tots».

Finalment, han subratllat que «és la primera vegada que es fa aquesta concentració, en la qual s'han repartit fins a 100 fullets explicant els motius d'aquesta iniciativa». «Explicarem la necessitat d'aquesta qüestió social perquè totes assumim que tant des de l'individual, el privat, el públic o el col·lectiu hem de denunciar-ho i treballar perquè aquesta situació acabi», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.