Setmanari d'informació local - 138 anys

Salord defensa les declaracions d'Obligació de Servei Públic entre València i Barcelona

28839

La candidata de MÉS per Menorca al Consell de l'illa, Maite Salord, ha defensat aquest dilluns la necessitat de les declaracions d'Obligació de Servei Públic (OSP) amb Barcelona i València.

«S'ha de consolidar i reforçar la ruta més important que té Menorca, que és la que ens uneix amb Barcelona i que té uns 800.000 passatgers a l'any. Malgrat que aquesta xifra, només és operada per una companyia durant tot l'any i no disposa d'una OSP que garanteixi freqüències, tarifes o serveis», ha manifestat Salord, qui ha estat acompanyada per la número 3 al Consell de Menorca, Francesca Gomis.

Per a la ruta amb Barcelona, MÉS per Menorca es compromet a defensar la OSP amb preus generals màxims que, combinats amb el descompte de resident, deixin els preus finals en 20 euros. A més, aposten també per l'establiment d'una OSP amb València que garanteixi vols a 25 euros.

«Tenim molt clar que aquestes OSP no només han de garantir uns preus adequats per als residents i no residents, sinó també les freqüències i serveis que siguin convenients, com és el de l'acompanyament a menors de 12 anys», ha assenyalat la candidata de la formació menorquinista. La candidata de MÉS per Menorca al Consell de l'illa, Maite Salord, ha defensat aquest dilluns la necessitat de les declaracions d'Obligació de Servei Públic (OSP) amb Barcelona i València.

"S'ha de consolidar i reforçar la ruta més important que té Menorca, que és la que ens uneix amb Barcelona i que té uns 800.000 passatgers a l'any. Malgrat que aquesta xifra, només és operada per una companyia durant tot l'any i no disposa d'una *OSP que garanteixi freqüències, tarifes o serveis", ha manifestat *Salord, qui ha estat acompanyada per la número 3 al Consell de Menorca, Francesca Gomis.

Per a la ruta amb Barcelona, *MÉS *per Menorca es compromet a defensar la *OSP amb preus generals màxims que, combinats amb el descompte de resident, deixin els preus finals en 20 euros. A més, aposten també per l'establiment d'una *OSP amb València que garanteixi vols a 25 euros.

"Tenim molt clar que aquestes *OSP no només han de garantir uns preus adequats per als residents i no residents, sinó també les freqüències i serveis que siguin convenients, com és el de l'acompanyament a menors de 12 anys", ha assenyalat la candidata de la formació *menorquinista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.