Setmanari d'informació local - 138 anys

Tur tancarà el cicle 'Converses sobre Indústries Culturals i creatives' aquest dimarts

28833

La consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, assistirà aquest dimarts a l'última sessió del cicle 'Converses sobre Indústries Culturals i creatives' que se celebrarà a les 19.00 hores a Ca n'Oleo, a Palma.

Segons han apuntat, es durà a terme la taula rodona 'Visió dels protagonistes de les indústries culturals i creatives de les Illes' i comptarà amb la presència de persones que treballen en sectors culturals.

Els participants debatran sobre l'estat actual de les seves àrees per a acabar d'establir i posar les bases del nou organisme Institut d'Indústries Culturals de les Illes (ICIB) i el seu nou director, Jaume Reus, serà qui moderi el debat.

En termes més concrets, comptarà amb intervencions de Victòria Morell, representant al sector audiovisual; Tomeu Gomila, per part de les arts escèniques; Bel Font, de les arts visuals; Neus Escandell, de l'editorial; i Frans Mercadal, del sector de la música.

El cicle ha tingut lloc tots els dimarts a Ca n'Oleo, entre el 12 de febrer i aquest dimarts 26 de març, en el context de la creació de l'ICIB i amb l'objectiu de conèixer i dialogar amb professionals d'altres territoris.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.