Setmanari d'informació local - 138 anys

Catalina Riera, escollida candidata d'El Pi a la batlia de Manacor

28791
Catalina Riera ha estat escollida candidata d'El Pi a la batlia de Manacor. | El Pi

El Comitè Local d'El Pi-Proposta per les Illes Balears a Manacor ha escollit aquest dissabte per unanimitat a Catalina Riera com a candidata de la formació a les pròximes eleccions municipals. Riera, que repetirà com a cap de llista, ha agraït a la formació «la confiança i el suport» que han dipositat en ella per tornar a liderar la llista al municipi.

Riera ha deixat clar que «em fa encara més il·lusió perquè m'apassiona el repte que tinc al davant, continuar amb el projecte d'El PI per transformar Manacor en un municipi que doni resposta a les necessitats de la ciutadania».

Segons la candidata d'El Pi, «tenim molta gent que està compromesa amb el nostre poble i des d'El Pi valorem aquesta tasca i estem convençuts que és imprescindible fer feina tots junts per aconseguir el poble que tots desitgem».

Riera ha estat acompanyada pel secretari general d'El Pi, Josep Melià, la vicepresidenta, Xisca Mora i el president, Jaume Font. Font ha destacat «la bona feina que ha fet na Catalina Riera al capdavant de l'ajuntament de Manacor, la seva centralitat i capacitat per tenir una sensibilitat especial per la cultura, l'educació i el benestar de les persones».

Segons Font, «aquesta però és només la primera part, ara hem de continuar amb la mateixa força, engrescar a la gent, guanyar les eleccions i seguir fent realitat el projecte d'un Manacor millor».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.