Setmanari d'informació local - 138 anys

El centre cultural Sa Nostra ha acollit la conferència 'Igualtat des de la Infància. Patis vius, patis coeducatius'

28753

El Centre de Cultura Sa Nostra ha acollit aquesta horabaixa la ponència 'Igualtat des de la Infància. Patis vius, patis coeducatius', impartida per la psicòloga Sandra Molines, dins del programa Palmadona de l'Institut Municipal de l'Esport.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, Molines ha presentat el documental 'Patis vius, patis coeducatius' basat en la seva tesi doctoral 'La coeducació en un centre educatiu: anàlisi del pati escolar'. El documental va ser dirigit per Molines al costat de la presidenta de l'Associació per la Coeducació, Paqui Méndez.

Molines ha plantejat qüestions com la necessitat de generar noves dinàmiques de joc que promoguin una educació més equitativa. Aquesta proposta ha obert un debat on han participat la directora de l'Institut Balear de la Dona (IbDona), Rosa Cursach; la jugadora de Superlliga femenina 2 de voleibol Cati Pol; la psicòloga, docent i exjugadora de bàsquet, Carolina Sitges, i la presidenta de FAPA Mallorca, Gloria Ferrer. La taula ha estat moderada per la regidora d'Educació i Esports de Palma, Susanna Moll.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.