Setmanari d'informació local - 138 anys

Projecten 'Pim Pam Pou' amb la presència dels germans Pou a Palma

28729

La darrera setmana de programació de la 10a Mostra de Cinema de Muntanya de Palma 2019 compta amb una de les propostes més esperades: la presència d’Iker i Eneko Pou presentant el seu darrer documental.

'Pim Pam Pou' és un documental de 46 minuts produït l’any 2018 per Al Aire Films i dirigit per Lina Schuetze i Luis Rizo. Els germans Pou, Manu Ponce i Pedro Galán s'enfronten a les salvatges i desconegudes parets del Perú. Cada projecte comporta un procés complicat que poca gent fa servir amb tanta facilitat i naturalitat positiva com els Pou. «Mantenir-se sempre amb una actitud 100 % positiva no és una cosa comuna; encara menys estant a 4.000 metres d'altura, sota zero, amb diarrea i tractant que el teu equip estigui animat», expliquen els organitzadors de la Mostra.

Després de la seva darrera estada a Noruega, els Pou, seran a Palma aquest dijous, per a contar-nos de primera mà les seves vivències i com afrontaren el repte d’escalar parets desconegudes al Perú. L’entrada és gratuïta. Taquilla oberta des de les 19 h.
Entrades limitades fins a completar l’aforament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.