Setmanari d'informació local - 138 anys

SFM investiga els motius de l'incendi: «Tots els trens passen els controls corresponents»

28725

El comitè d'empresa de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha assegurat aquest dimecres que tots els trens passen «els controls corresponents així com es revisen tots els elements més importants» i ha assenyalat que actualment s'estan investigant les causes de l'incendi que va afectar el dimarts al sostre d'un dels vagons d'un metro estacionat en l'Estació Intermodal de Palma.

Segons han declarat fonts del SFM, «tots els elements de damunt el tren es revisen i es netegen», així com la part inferior d'aquest, «com són les rodes i els frens». «Cada cert temps -i sempre seguint el pla de manteniment del fabricant- es realitzen inspeccions més exhaustives en el conjunt dels equipaments. Diàriament, en el primer torn es fa un treball conjunt entre maquinistes i tècnics de manteniment per a controlar tots els elements que garanteixen el correcte funcionament dels equips», han explicat.

Finalment, han assegurat estar treballant per a «millorar progressivament el servei i per a aconseguir un increment dels recursos tant materials com humans» i han demanat disculpes als usuaris «per l'esglai» del dimarts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.