Setmanari d'informació local - 138 anys

Els testimonis confirmen que l'exparella de Sacramento Roca la va assassinar

28721
http://www.elpunt.cat | GRUP EL PUNT

Testimonis del feminicidi de Sacramento Roca han ratificat aquest dimecres davant el jutjat d'instrucció que varen veure com la seva exparella, Rafael Pantoja, un vigilant de seguretat, li va clavar ginavetades mentre ella estava treballant en una botiga de mobles de Palma.

En la jornada d'aquest dimecres han declarat tots els testimonis de la causa, entre ells els seus familiars, companyes de treball i el policia que va detenir a Pantoja, entre altres persones.

D'aquesta manera, ja han acabat de declarar davant el jutjat tots els testimonis que ho havien de fer pel que, tret que hi hagi algun tipus de novetat, aquesta part de la recerca ha acabat encara que la instrucció no hagi conclòs encara.

Les declaracions han començat al voltant de les 09.30 hores i s'han prolongat fins a les 12.30 hores.

Assassinat masclista
El crim va ocórrer el 16 de novembre de 2018 a l'horabaixa. L'acusat, que es troba en presó preventiva, va clavar ginavetades diverses vegades a la seva exparella que es trobava treballant en la línia de caixes de l'establiment amb una arma blanca, tipus matxet, i després va fugir. Va ser detengut en un carrer pròxim.

Després de ser detengut, la nit del crim, Rafael Pantoja va intentar autolesionar-se en la cel·la de les dependències policials i va haver de ser traslladat a l'Hospital Universitari de Son Espases. En el centre, va rebutjar declarar davant la Policia.

Cal recordar que la víctima havia presentat una denúncia per danys quatre dies abans del crim, en trobar les rodes del seu cotxe punxades. La dona atribuïa aquests fets a la seva exparella i va afirmar sentir-se assetjada. Per aquest motiu, s'han obert dos procediments diferents, un per a investigar l'assassinat i un altre per a esclarir la denúncia per assetjament.



Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.