Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort organitza aquest diumenge la IV Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma

28719

L'Ajuntament de Palma, a través de l'Institut Municipal d'Esports (IME), organitza aquest diumenge la IV Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma, emmarcada en el programa de PalmaDona.

La regidora d'Educació i Esports de Cort, Susanna Moll, ha presentat aquest dimecres la iniciativa i ha explicat que és un passeig «per a fomentar el dret de la dona en l'esport i per la igualtat de gènere» i ha avançat que les inscripcions són gratuïtes.

A més, Moll ha anunciat que l'Ajuntament de Marratxí s'afegeix a la iniciativa, que aquest any sortirà des de la plaça de Cort a les 11.00 hores amb tres itineraris amb distàncies diferents. Així, hi haurà un itinerari de 3,5 quilòmetres fins al Molinar, un segon recorregut de 7 quilòmetres fins a Sant Joan de Déu/Es Carnatge; i un tercer recorregut d'11 quilòmetres fins a la Platja de Palma/Palma Aquarium.

En aquest sentit, des de Cort han apuntat que en cadascun dels tres itineraris hi haurà un arc d'arribada amb un punt d'avituallament i d'atenció, a més de voluntaris esportius de l'IME.

Autobús gratuït
En aquest sentit, Moll ha explicat que els participants a la marxa podran utilitzar gratuïtament els autobusos de l'EMT de Palma de la línia Palma-Platja de Palma presentant el seu dorsal. Concretament, les línies concertades per a realitzar transbords seran la 3, 7, 15, 20 i 25.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.