Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell inicia un període per a la sol·licitud de les subvencions de llibres i fonogrames en català

28715

El Consell de Mallorca ha iniciat aquest dimecres un període per a la sol·licitud de les subvencions de llibres i fonogrames en català amb l'objectiu «d'apostar per la diversificació de les formes d'accés tant a la lectura com la música en català perquè estigui més present en plataformes digitals».

Segons ha informat el Consell, enguany obtendran més puntuació els llibres i discos que a part del suport físic també tenguin un suport digital. L'objectiu d'aquestes ajudes continua sent «augmentar el coneixement i la presència social de la llengua catalana, alhora que es dóna suport al manteniment de la indústria editorial i discogràfica en la llengua pròpia de Mallorca».

En concret, poden optar a aquestes subvencions les obres editades entre el 2 de setembre de 2018 i l'1 de juny de 2019 que tenguin una tirada mínima de 300 exemplars i que siguin primeres edicions o reedicions, en aquest últim cas hauran de ser de títols publicats fa més de quinze anys. En el cas dels llibres també han de tenir 50 pàgines com a mínim, excepte si són llibres infantils.

Per a la concessió de les ajudes a les editorials i discogràfiques, el Consell valorarà la qualitat i l'interès de l'obra, la qualitat editorial o fonogràfica, el seu caràcter innovador, el preu de venda, la trajectòria de l'autor així com la de l'editorial o la discogràfica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.