Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca presenta #LaTevaDecisió, una campanya «jove, valenta i de proximitat»

28713

MÉS per Mallorca ha presentat aquest dimecres la seva campanya electoral, #LaTevaDecisió, que destaca per un disseny «jove, valent i de proximitat». La coordinadora de la formació, Bel Busquets, ha explicat que l'objectiu principal és «liderar el futur govern d'esquerres». Per fer-ho, ha apuntat, es destacarà els valor que aporten els governs plurals i progressistes, la capacitat de MÉS per Mallorca per gestionar i d'arribar a acords a través del diàleg.

La campanya, ha prosseguit el coordinador Guillem Balboa, «té unes característiques úniques, com el nostre projecte i visibilitzarà i es basarà en propostes fetes pensant en Mallorca i les Balears». «La nostra campanya està dissenyada íntegrament per nosaltres, amb un producte únic, propi i de proximitat», ha apuntat Balboa. El també candidat al Congrés ha explicat els compromisos durant la campanya, dels quals ha posat èmfasi en la transparència i responsabilitat i sense dietes, finançada a través de donacions.

Els principis en què es basa la formació també estan presents durant la campanya. Així, es produirà el mínim residu en actes i comunicacions que es facin i es contractaran empreses i proveïdors locals. A més, Balboa ha recordat que el feminisme també és «un pilar bàsic de MÉS per Mallorca -com demostren les seves llistes paritàries-, així com la participació, un fet que s'evidencia amb les més de 1400 propostes als programes electorals».

Balboa ha incidit què la prioritat d'aquesta campanya és donar a conèixer el projecte de MÉS per Mallorca per a millorar la vida de la gent, «un projecte que segueix un model social propi per les Illes Balears, que assumeix els reptes del canvi de model econòmic i que vol donar resposta a prioritats concretes, com l'habitatge, el transport i l'ocupació de qualitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.