Setmanari d'informació local - 138 anys

El comitè d'empresa d'SFM assegura que el foc del tren a la Intermodal «no és un accident aïllat»

28711

El comitè d'empresa de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ha manifestat aquest dimecres que el foc que es va produir al sostre d'un tren estacionat a l'Estació Intermodal de Palma no és un «accident aïllat» i s'han mostrat preocupats perquè com a treballadors no poden «garantir la seguretat dels passatgers».

Entre d'altres incidents, el comitè ha esmentat el de l'incendi de la subestació de Son Costa, «sense que els sistemes de seguretat ho detectessin», l'incendi del pantògraf d'un tren mentre circulava sortint del túnel de Palma i diversos incidents a les vies de Son Rullan, on «tampoc no varen saltar els sistemes de seguretat, tot i que es va arribar a partir el cable de la catenària».

Segons han recordat, des del comitè ja es va instar la direcció d'aquesta empresa pública a «comprovar si la subcontracta de manteniment del material ferroviari comptava amb el personal adequat, tant en formació com en nombre».

A més, han criticat la «falta de personal» i han manifestat que aquest tipus funcions les hauria de realitzar personal propi i no empreses subcontractades on prima «la precarietat laboral».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.