Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern diu que esgotarà totes les vies judicials per a frenar ses Fontanelles

28695

El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, ha insistit aquest dimarts en què el Govern esgotarà totes les vies judicials per a impedir una gran superfície comercial a ses Fontanelles, davant el que el diputat del PI, Josep Melià, li ha demanat «més decisions».

El debat s'ha produït durant una pregunta en la sessió de control al Govern durant el ple del Parlament, en la qual Negueruela ha recalcat que l'estratègia «ha estat sempre la mateixa», la via judicial.

A més, ha argumentat que actualment hi ha «dues sentències contradictòries de màxim nivell», una del Tribunal Superior de Justícia de les Balears i una altra de l'Audiència Nacional. El conseller ha incidit que es tracta d'una «contradicció de fons important» i que per això han d'esperar per a «veure com es pronuncien els tribunals».

Negueruela ha apuntat també que, en l'àmbit urbanístic, l'Ajuntament ha caducat «dins del termini i en la forma escaient» les llicències que tenia ses Fontanelles.

El conseller s'ha mostrat preocupat per «l'equilibri econòmic i territorial i la mobilitat», ja que en l'estudi inicial «el PP no va fer el treball seriós que hauria d'haver fet per a avaluar-lo, sabent que hi havia una altra superfície, que està l'aeroport i per tant hi ha un risc de mobilitat en aquesta zona».

Amb tot, Negueruela ha indicat que Govern, Consell i Ajuntament estan treballant «de manera coordinada» i que cercaran «la millor solució» ua vegada s'esgoti la via judicial.

El Pi creu que el Govern hauria «d'assumir riscos d'indemnitzacions»

Des del PI consideren que el Govern ha «d'assumir riscos d'indemnitzacions si realment es creu el discurs d'estar al costat del petit comerç». «L'esgotament de la via judicial és una puntada cap endavant, volem més decisions», ha conclòs Josep Melià.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.