Setmanari d'informació local - 138 anys

GOB: «Les esquerres no han estat a l'alçada de la crisi ecològica i social que afrontam»

28683

El Grup d'Ornitologia Balear (GOB) ha fet aquest dimarts balanç de legislatura i ha conclòs que les Balears es tornen a trobar en «un escenari de màxima emergència, potser el definitiu amb una situació greu de supervivència ecològica i social», per la qual cosa ha alertat d'una «situació real d'emergència ecològica».

Segons ha informat el GOB, les Balears, i en concret Mallorca, es troba en «un context sense precedents posat que el gran cicle de mobilització social dels anys 2012-2015, que va culminar amb un gran tomb a les institucions per a tirar al PP de José Ramón Bauzá, no s'ha vist correspost amb el promès 'canvi de model' de polítiques territorials, socials i urbanístiques».

Al contrari, han lamentat que s'ha incidit en «la dependència del monocultiu turístic intensiu», així com en la construcció de noves autopistes i carreteres «per part dels mateixos partits que fa pocs anys estaven en contra o un creixement urbanístic que segueix sense límits».

«Estam en el clímax de la crisi ecològica. O la resolem, o potser no tendrem una segona oportunitat», ha declarat Amadeu Corbera, president del GOB Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.