Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol reitera que les xifres de la temporada turística «són de rècord»

28675

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha reiterat aquest dimarts al ple del Parlament que les temporades turístiques a les Balears «són de rècord» i ha insistit que «les coses van bé» en matèria turística.

«La temporada serà bona, entre altres coses, pels 135.000 treballadors que tenen acumulada una apujada salarial del 10 per cent, gràcies al Conveni d'Hosteleria de les Balears», ha continuat Armengol.

Així ha respost a la qüestió del portaveu del PP al Parlament, Biel Company, qui li ha demanat si el Govern ha pres mesures per a «adequar les infraestructures» de cara a la temporada turística. «Quantes depuradores noves ha projectat el Govern que no fossin del PP?», ha demanat Company.

En aquest sentit, Armengol ha subratllat que el Govern «té una política de planificació per al present i el futur» de les Balears i s'ha referit als plans d'infraestructures de l'Executiu en matèria educativa, sanitària, social, d'habitatge i hidràulica.

«Té molts plans, però els plans no han fet massa», ha retret Company per a acabar afegint que «no s'ha de jugar amb la competitivitat turística». Ha remarcat que «ell ​​no va poder fer més» en la seva gestió al capdavant de la cartera de Medi Ambient en la legislatura passada.

«Vostè no va fer res», li ha contestat Armengol, qui s'ha referit al fet que diverses dessaladores de les Balears entraran en funcionament. «Si no mana ni a casa, com vol gestionar el Govern?», Ha tancat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.