Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP de Menorca no assistirà als debats municipals d'IB3

28671

El PP de Menorca no assistirà als debats municipals ni al debat insular que ha organitzat IB3 per a valorar la gestió del present mandat que falten per celebrar en considerar que es va emetre una notícia falsa del debat celebrat divendres entre els grups amb representació a l'Ajuntament d'es Castell.

La decisió s'ha pres després de comprovar que la cadena no va informar l'opinió pública del comunicat de denúncia de la formació.

«No va rectificar la notícia i tampoc no va demanar disculpes, no va esborrar el contingut de la 'fake new' de les xarxes socials i va emetre únicament una nova i inexacta versió, introduint més confusió als telespectadors, els grans perjudicats del tractament desinformatiu», han remarcat a través d'un comunicat.

El PP «lamenta profundament veure's obligat a haver de prendre aquesta decisió davant el risc que les intervencions dels nostres candidats siguin manipulades i tergiversades de nou, generant 'fake news' que en lloc d'informar desinformen els telespectadors».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.