Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Menorca demana que es voti a favor dels 14 milions d'indemnitzacions

28661

MÉS per Menorca ha demanat aquest dilluns al PP, PSOE i Podem que votin a favor de les esmenes perquè el Govern inclogui Menorca en la llei per al pagament de les indemnitzacions derivades de la protecció del territori (entre 2003 i 2008).

En concret, la formació menorquinista sol·licita 14 milions per a pagar indemnitzacions de sentències fermes, vuit milions de Cesgarden i sis milions de Princesa Son Bou, a través d'una esmena a la llei que es debatrà demà dimarts durant la Comissió d'Hisenda del Parlament.

MÉS per Menorca ha dit que l'abstenció de Podem i del PP i el vot contrari del PSOE varen provocar que en la votació de la setmana passada, en fase de ponència, no tirés endavant la proposta dels menorquinistes. «Demanam a les tres formacions que prioritzin els interessos de Menorca per sobre dels interessos de partit», han assenyalat des de Més per Menorca.

«Tant el PP com el PSOE han reclamat reiteradament la implicació del Govern en el pagament de la sentència de Cesgarden, i ara que tenen la possibilitat de fer-ho possible s'ajunten per a evitar-lo», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.