Setmanari d'informació local - 138 anys

'Unides Podem' anuncia els candidats a les eleccions espanyoles

28649
La candidata Vanessa Díaz amb el coordinador de les Balears, Juanjo Martínez

La coalició d'Esquerra Unida de les Balears (EUIB) amb Podem, 'Unides Podem' ha anunciat aquest dilluns els seus candidats a les pròximes eleccions generals del diumenge 28 d'abril.

Segons ha informat EUIB, el número tres de la llista al Congrés serà Alfonso Rodríguez (Granada), actual regidor d'EU a Calvià, per Esquerra Oberta, expert en els drets dels consumidors.

En segon lloc, la número sis de la llista al Congrés serà Vanessa Díaz (Barcelona), actual coordinadora insular d'EU a Formentera, oficial de Marina mercant que amb la seva experiència podrà portar la veu de la insularitat al Congrés.

En tercer lloc,el número vuit de la llista serà Juanjo Hinojo (Eivissa), actual regidor de mobilitat i cementiris d'EU a Vila, historiador de professió. «Aquestes tres persones fan una representació de la geografia insular de les Balears, en aquest sentit, portarem la nostra preocupació principal, que són les nostres Illes al Congrés per a poder donar veu als interessos insulars», han explicat.

Al Senat per Mallorca el candidat serà Xavi Morell Sansó (Manacor), portaveu d'EU a Manacor. Morell treballa en el Servei de Salut i compartirà el mandat amb Rosa Cursach, en cas de sortir triada, dins de la coalició.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.