Setmanari d'informació local - 138 anys

Publiquen el catàleg 'Col·lecció Es Baluard' amb una selecció de 85 creacions artístiques

Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma ha llançat el catàleg 'Col·lecció Es Baluard' que inclou una selecció de 85 creacions artístiques que respon, segons han informat, a l'estudi de les obres més sol·licitades.

Així ha informat la institució a través d'un comunicat en el qual la directora d'Es Baluard, Nekane Aramburu, ha sostingut que és «fonamental l'edició d'un llibre que reflecteix les obres més significatives» de la col·lecció, ja que «no hi havia cap catàleg general del museu des de la seva fundació fa quinze anys».

En aquest sentit, la publicació, realitzada en tres idiomes i de 262 pàgines, es divideix en quatre eixos temàtics sota els títols 'Utopies Geografies: centres i perifèries', 'Gèneres i transgèneres', 'Política' i 'Paisatges i sostenibilitat' que estan presentats per experts com Enrique Juncosa, Griselda Pollock, Jorge Luis Marzo i Diana Weschler, respectivament.

Finalment, Es Baluard ha explicat que la col·lecció se centra en artistes i moviments artístics que han confluït a les Balears des de finals del segle XIX fins a l'actualitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.