Setmanari d'informació local - 138 anys

Ana Maria Aguiló es queixa a la Junta Electoral per no haver estat inclosa en un debat d'IB3

28597

La presidenta de Sumam i candidata del partit a la batlia de Palma, Ana Maria Aguiló, ha registrat un escrit de queixa davant la Junta Electoral per no haver estat inclosa en un debat de la televisió pública autonòmica, ja que entén que això «incompleix els requisits que marca la Llei Electoral».

El debat, de dimecres passat, es va emetre dues vegades, segons ha indicat Sumam en una nota de premsa. Una espectadora es va queixar en una xarxa social que faltava Aguiló en el programa, al que la cadena va contestar que no era un debat amb candidats sinó «amb els partits que tenen representació amb l'objectiu de fer balanç del mandat».

En aquest sentit, Aguiló ha argumentat que en el debat «varen participar candidats i no membres dels grups municipals i que els caps de llista del PP i de Podem, Mateu Isern i Alberto Jarabo, tampoc no són regidors, igual que ella». «Del contingut del debat és evident que va ser un programa eminentment de to electoralista», considera.

Per això, des de Sumam pensen que la forma en què es va dur a terme el programa «constitueix una burla als espectadors, que pensaven veure un altre tipus de debat», i creuen que «no compleix amb els requisits establerts per la Junta Electoral».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.