Setmanari d'informació local - 138 anys

Habtur recorre davant el TSJIB la zonificació del lloguer turístic de Mallorca

28543

L'Associació de Lloguer Turístic de les Balears (Habtur) ha presentat un recurs contenciós-administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB) contra la zonificació del lloguer de vacances elaborada pel Consell de Mallorca, en considerar-la una mesura «desproporcionada i injustificada».

Així ho han anunciat la gerent d'Habtur, Maria Gibert, i l'advocat Tomás Villatoro, de Ius Aequitas, que assisteix a la patronal a la demanda. Es tracta del mateix despatx que va dirigir el recurs de l'Associació Canària de Lloguer Vacacional, pel que el Tribunal Suprem va anul·lar la limitació impulsada pel Govern canari. En el recurs a Mallorca, Habtur no ha demanat cap mesura cautelar.

Gisbert ha defensat que a Mallorca s'ha fet una «zonificació injusta» que crea «ciutadans de primera i de segona classe». Habtur va anunciar la presentació del recurs al novembre i ara es materialitza la demanda.

Com ha explicat l'advocat, el recurs argumenta una presumpta vulneració del principi de competència, de drets reconeguts per la directiva europea de serveis i de principis constitucionals com el dret a la igualtat ia la propietat privada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.