Setmanari d'informació local - 138 anys

L'IEB participa per 5è any a la Fira del Llibre de Londres per apropar-se al mercat anglosaxó

28541

L'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) participa per cinquena vegada en la Fira del Llibre de Londres amb l'objectiu «d'entrar en el mercat anglosaxó» i ha informat de la programació de 25 reunions amb editors de Regne Unit i els Estats Units en les quals es treballarà la ficció i la il·lustració.

Així ha informat la conselleria de Cultura, Participació i Esports qui ha detallat que els mercats anglosaxons són «complicats» i fires com la de Londres són «el millor marc» per a acostar-se a Regne Unit i els Estats Units.

En la fira, que es va iniciar aquest dimarts i conclou aquest dijous 14 de març, l'IEB ocupa una taula dins de l'estand de l'Institut Ramon Llull (IRL) i sota el paraigua de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). A més, la conselleria dirigida per Fanny Tur ha avançat que en aquests dies de fira ja s'han tancat futures traduccions i edicions, com el 'Rei Carbó', de Max, a l'anglès per al Regne Unit a través de l'Editorial Knockabout, o 'Kadath' -històries de Lovecraft portades al còmic per Guillermo Sanna, Florentino Flores i Jacques Salomon-, traduïda a l'anglès per als Estats Units per l'editorial Pegasus Books.

Finalment, han avançat que, en narrativa, l'editorial del Regne Unit Paper + Ink, dedicada a la publicació de relats breus, està interessada a publicar llibrets d'autors de les Balears que encara estan per tancar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.