Setmanari d'informació local - 138 anys

Pep Malagrava i Rosa Cursach seran els candidats al Senat de la candidatura progressista

28527

Pep Malagrava i Rosa Cursach seran els candidats al Senat d'una confluència entre Podem, MÉS, Esquerra Unida de les Balears (EUIB) i Esquerra Republicana de Mallorca.

Així ho han acordat aquests quatre partits en una reunió celebrada aquest dimarts. En virtut d'aquest acord, els suplents de Malagrava (Podem) es repartiran entre Podem i MÉS i els de Rosa Cursach (MÉS) entre Esquerra Unida i Esquerra Republicana.

Pep Malagrava és actualment cap de gabinet del Departament de Participació Ciutadana i Presidència en el Consell de Mallorca, mentre que Rosa Cursach és la directora de l'Institut Balear de la Dona (IbDona) del Govern.

Segons han indicat fonts del partit, la decisió s'ha pres després de diverses reunions. A les primeres també es va convidar al PSIB, que va rebutjar la proposta. Malagrava ha expressat la seva satisfacció per aquest acord «per a fer front comú al Senat i posar a la gent de Mallorca en el centre de les polítiques públiques». El candidat ha incidit en la importància «d'aconseguir una majoria de senadors progressistes» de l'Illa i ha considerat que pot aportar la seva experiència i coneixements derivats de la legislatura en el Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.