Setmanari d'informació local - 138 anys

Esquerra Republicana, MÉS per Mallorca, Més per Menorca i Ara Eivissa s'uneixen en Veus Progressistes per a les espanyoles

28525

Els partits Esquerra Republicana, MÉS per Mallorca, Més per Menorca i Ara Eivissa han presentat aquest dimecres Veus Progressistes, coalició amb la qual concorreran junts a les properes eleccions espanyoles del 28 d'abril.

Durant l'acte de presentació, el candidat al Congrés de MÉS per Mallorca i representant d'aquesta formació a Veus Progressistes, Guillem Balboa, ha assenyalat que és «més necessari que mai una unió d'esquerres, sobiranista i ecologista».

Per la seva banda, la representant de Més per Menorca a Veus Progressistes, Patrícia Font, ha assenyalat que la seva veu és «necessària per a reivindicar aquells compromisos que la seva formació va acordar amb la ciutadania, com la connectivitat de Menorca o un finançament just per a les Illes».

A més, el representant d'Ara Eivissa, Arnau Mañas, ha expressat que no poden «deixar el Congrés dels Diputats veient polítics competint per veure qui inverteix menys a les Balears».

Finalment, el representant d'Esquerra Republicana, Mateu Matas, ha explicat que han sabut «llegir el moment polític» i que la seva feina «no s'orientarà només a obtenir representació, sinó que també vol ser una veu transformadora».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.