Setmanari Sóller

133
anys

'Filamentos sostenibles' guanya el I Premi Economia Circular a Mallorca

12-03-2019

El Consell de Mallorca i l’empresa concessionària Tirme han fet entrega aquest dimarts del I Premi Economia Circular a Mallorca, en un acte celebrat a la sala de plens de la institució insular.

El projecte premiat ha estat 'Filamentos sostenibles' de Marc Masmiquel, el qual aposta per l'ús de plàstic reciclat per dur a terme impressions en 3D. A més del guardó, al guanyador se li ha fet entrega d’una matrícula gratuïta per a un Màster de gestió i Enginyeria Ambiental a la UIB.

A aquesta primera edició dels premis s’han presentat 10 projectes de temàtiques diferents com el plàstic i microplàstics, l’aprofitament de pneumàtics, gestió de l’aigua, compra respectuosa, col·laboració veïnal o preparació per a la reutilització.

La finalitat d’aquest concurs és fomentar l’emprenedoria entre els diferents sectors i estimular la creativitat, identificar projectes executats o per executar, visibilitzar oportunitats de negoci innovadores i donar a conèixer idees, de manera que puguin contribuir a la consecució a Mallorca dels objectius del Paquet d’Economia Circular promogut per la Unió Europea.

La convocatòria d’aquests premis es va dur a terme durant la clausura de les I Jornades Economia Circular a Mallorca celebrades el passat 15 de gener a les quals hi participaren prop de 200 persones de diferents sectors.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris