Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell autoritza que es reprengui la reforma de l'Hotel Don Pedro de Pollença

28493

El Consell de Mallorca ha autoritzat aquest dimarts als promotors de la reforma de l'Hotel Don Pedro de Cala Sant Vicenç a Pollença a reprendre l'obra paralitzada fa unes setmanes, després de detectar-se una deficiències en la documentació aportada.

Segons ha comprovat el Servei d'Autoritzacions d'aquesta administració insular, els promotors han aportat el certificat municipal de legalitat de l'edifici i el projecte del conjunt de la reforma que s'adequa a la normativa vigent. Amb això, el Consell ha explicat que les obres de reforma es poden reprendre per part seva, almenys. Si bé, la resta d'administracions competents també ha de pronunciar-se.

Respecte a l'Hotel Vistamar, annex al Don Pedro, el Consell ha informat que l'empresa està pendent d'esmenar les deficiències per a seguir endavant amb la reforma.

El GOB demana la seva demolició

Per la seva banda, el Grup d'Ornitologia Balear (GOB) fa temps que demana la demolició i retirada de l'Hotel Don Pedro, ja que suposaria «una millora paisatgística en un espai tan encimentat com és Cala Clara».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.