Setmanari d'informació local - 138 anys

El consistori serverí condemna i rebutja la difusió de la notícia falsa d'una suposada agressió per part de feministes

28473

L'Ajuntament de Son Servera rebutja i condemna la difusió d’una falsa agressió a tres joves per part de dones feministes a Son Servera, llençada per Vox.

«Des del Consistori ens lamentem que un dia històric i reivindicatiu per a les dones al municipi hagi quedat eclipsat per una suposada agressió. Actitud que considerem gravíssima i que no podem tolerar», han denunciat.

Així, l'Ajuntament ha volgut expressar rebuig cap a formacions i actituds com aquesta que «només cerquen banalitzar un dels problemes més greu que tenim com a democràcia i alhora reivindicar una vegada més que les conquestes de les dones són imparables, així com ho demostra el que va passar a Son Servera i a la resta de l'Estat el 8 de març, on més de 20.000 persones a Palma i moltes més a tot el país van sortir al carrer per reclamar igualtat entre dones i homes i per rebutjar la violència masclista».

«Des del consistori no acceptarem actituds que perjudiquin el bon nom del poble de Son Servera i que no reflecteixin la realitat del nostre poble. Un poble que va sortir al carrer per demanar igualtat real i que lluita conjuntament per a aconseguir-ho i que en cap cas respondrà a les provocacions sinó que ho farà amb més respecte», han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.