Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Menorca aposta per la reducció de les llistes d'espera i millorar la qualitat de la sanitat

28469

L'actual diputada de MÉS per Menorca i candidata número 2 al Parlament, Patrícia Font, al costat d'Oriol Baradad, número 3 en la mateixa llista, han defensat la reducció de les llistes d'espera i la millora de la qualitat de l'assistència sanitària a partir de l'ampliació de les infraestructures i de la contractació de més professionals.

«Hem de posar la salut i el benestar en el centre del debat per a fer front a les necessitats i reivindicacions dels menorquins en temes sanitaris», ha dit Font, qui ha apuntat que l'eficiència per a aconseguir una millora en la sanitat insular «passa per MÉS per Menorca, que té les mans lliures per a decidir i no està sotmès a instàncies exteriors». «Podem reivindicar i aplicar polítiques per a aconseguir uns millors serveis per als menorquins», ha afegit.

Per part seva, Baradad ha indicat que MÉS per Menorca proposa una major atenció, de més qualitat amb més prestacions de serveis als menorquins perquè no s'hagin de traslladar per a tractar-se a Mallorca.

Entre els compromisos de MÉS per Menorca per a la pròxima legislatura, els candidats han destacat les reformes a l'Hospital Mateu Orfila de Maó per a millorar la qualitat, entre les quals s'inclouen la creació d'una unitat d'hospitalització de cures pal·liatives, l'habilitació d'espais per a atendre de forma adequada als pacients del centre penitenciari, així com als pacients amb malalties contagioses greus.

Així mateix, la formació menorquinista es compromet a adequar les compensacions per desplaçament de malalts, a garantir el servei de transport aeri sanitari amb una avioneta ambulància en l'Aeroport, a adequar les plantilles i els recursos sanitaris a les necessitats reals, així com a continuar amb l'execució del projecte del centre sociosanitari en l'antic hospital Verge del Toro de Maó.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.