Setmanari d'informació local - 138 anys

Biel Company s'inventa que han assassinat un pilot d'Air Europa a Veneçuela

28451

El president del PP i candidat al Govern, Biel Company, ha mentit a través de les xarxes socials. El president del PP ha dit que en el suposat intent d'atracament que tengué lloc a la capital veneçolana contra una tripulació d'Air Europa el passat dissabte, assassinaren un pilot d'Air Europa resident a Mallorca.

Això és fals. De fet, segons ha informat la mateixa aerolínia aquest mateix dilluns, en l'intent d'atracament no es va produir cap tiroteig contra la seva tripulació: «En cap moment la tripulació ni la furgoneta que la transportava va ser tirotejada, retenguda o atracada». En aquest sentit, han afegit que la tripulació arribà sana i salva a l'Estat espanyol.

Suposat intent d'atracament

Air Europa ha esclarit els fets i ha explicat que «durant el trajecte, els membres de la tripulació estaven acompanyats per un membre de seguretat de l'hotel on pernoctaven i per dos militars de la Guàrdia Boliviana». D'aquesta manera, la companyia ha volgut reproduir el testimoni del comandant del vol Ux 071, Chema Sandín, resident a Mallorca, que explica que no varen ser atracats ni tampoc tirotejats: «En el trajecte de l'aeroport a l'hotel observam dues motocicletes en la carretera que aparentment volien tallar-nos el pas».

«El conductor no es va aturar i va continuar el seu trajecte fins a l'hotel. Les dues motocicletes ens varen seguir a certa distància, però sense accedir en cap moment al recinte de l'hotel. Una vegada dins del complex, a l'entrada de l’edifici de recepció i mentre baixàvem de la furgoneta, ens va semblar sentir uns trets fora del recinte i vàrem accedir a l'interior de l'hotel», ha finalitzat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.