Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi es compromet a fer una política d'habitatge «que ajudi els joves»

28421
Font i Mir durant la presentació de la nova entitat de joves. | El Pi

Jaume Font, president d'El Pi-Proposta per les Illes, s'ha compromès aquest cap de setmana a dur a terme polítiques d'habitatge «a fi de facilitar l'emancipació dels més joves». Així ho ha dit en la cloenda de l'acte de constitució de l'organització política 'Joves per les Illes', que ha tingut lloc al Teatre de Lloseta i en el que han anomenat el menorquí Ivan Mir com a secretari general.

Durant la seva intervenció, Font ha asseverat que «la política d'habitatge serà una prioritat des de l'inici de la legislatura, no dos mesos abans d'acabar per fer la foto», i ha destacat que «necessitam la solidaritat dels municipis a través de la cessió de sol públic per a la construcció d'habitatge social. L'accés a l'habitatge no pot ser un luxe, ha de ser el que realment és: un dret constitucional».

La millora i el foment de la formació professional i les mesures referents al transport són les altres dues reivindicacions que han presentat els joves i que El Pi inclourà a la seva proposta electoral del pròxim 26 de maig.

Font ha assegurat que «els estudis i la formació dels nostres joves són l'única opció de fer que aquesta terra sigui pròspera d'una manera sostenible». Segons les paraules del líder d'El Pi: «Hi ha professions del futur que ni tan sols coneixem i a partir d'aquí hem de trobar el desenvolupament professional».

Per part seva, Ivan Mir ha destacat que la seva entitat arriba amb la voluntat de «qüestionar-ho tot amb seny, tenint en compte que la discrepància no ha de ser una eina incendiària» i ha dipositat la confiança en El Pi «com a única alternativa i solució per Formentera, Eivissa, Mallorca i Menorca».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.