Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Missioners dels Sagrats Cors deixaran Lluc el proper setembre, després de 128 anys

28401

El Santuari de Lluc acomiadarà de manera oficial el pròxim 8 de setembre, Diada de Lluc, els Missioners dels Sagrats Cors, després que el febrer passat lliurassin la seva administració a la Diòcesi de Mallorca per l'escassetat de personal.

Des del Bisbat, han informat que s'ha creat una comissió mixta entre la Diòcesi i el Consell General dels Missioners per a estudiar els aspectes relacionats amb la transició.

Aquesta comissió mixta, formada per sis persones i nomenada pel bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, i el superior general dels Missioners, és l'encarregada de gestionar el temps de transició en el Santuari de Lluc, durant el traspàs d'aquesta institució a l'altra.

La comissió ja ha celebrat la primera trobada i durant els pròxims mesos es tornaran a reunir i comptaran amb l'assessorament d'especialistes dels temes a tractar.

Aquesta comissió és la que ha fixat per al 8 de setembre el comiat oficial dels missioners per a donar-los les gràcies per «128 anys de dedicació a Santuari».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.