Setmanari d'informació local - 138 anys

L'IBDona destinarà 2,2 milions a entitats locals per lluitar contra la violència masclista

28385

L'Institut Balear de la Dona (IBDona) destinarà un total de 2,2 milions d'euros a entitats locals, mitjançant la creació d'una nova línia d'ajudes destinades a projectes de foment de la igualtat d'oportunitats i la lluita contra les violències masclistes.

Així ho ha informat la portaveu del Govern, Pilar Costa, en la roda de premsa posterior al Consell de Govern, en la qual ha explicat que per aquest motiu s'ha autoritzat «el pagament anticipat» d'aquestes ajudes que tendran caràcter pluriennal, per als anys 2019 i 2020.

En concret, les bases d'aquestes subvencions inclouran com a beneficiaris a ajuntaments, agrupacions d'ajuntaments i mancomunitats. Les accions susceptibles de rebre ajudes han d'estar relacionades amb els objectius del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere.

Tal com ha explicat Costa, s'han establert tres línies: programes dirigits a erradicar la violència contra les dones; campanyes de prevenció, sensibilització i promoció; i projectes de recerca, estudis, publicacions i altres treballs tècnics.

Aquesta és la primera vegada que l'IBDona estableix una línia de subvencions per a entitats locals, una línia que se suma a la recuperació, l'any 2016, de les ajudes per a entitats i associacions, ha detallat la portaveu de l'Executiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.