Setmanari d'informació local - 138 anys

Company demana a Armengol que elimini l'Impost de Turisme Sostenible a l'estiu

28359

El líder del PP a les Balears, Biel Company, ha demanat aquest dimecres a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que elimini aquest estiu l'Impost de Tursime Sostenible (ITS) per a «no minvar més la competitivitat de les Illes» que, juntament amb altres polítiques del Govern, demostren, al seu parer, que «els importa ben poc allò que du a generar riquesa».

Així ho ha manifestat en la fira de turisme ITB a Berlín, on s'ha reunit acompanyat del candidat al Consell de Mallorca i Eivissa, Llorenç Galmés i Vicent Marí, amb operadors turístics i hotelers, als quals els ha traslladat, en aquest sentit, la «preocupació per la caiguda important de reserves de cara a aquesta temporada».

En un comunicat, el partit ha explicat que, amb aquesta trobada, Company volia veure «com estaven d'ànims i quines perspectives manegen».

«És ara que hem de frenar aquesta caiguda per a evitar que acabi reflectint-se en una caiguda d'ocupació. Entenc que Armengol ens presenti uns números d'increment d'ocupació que no són reals perquè es disfressen, però tot el sector turístic ens ha dit que si deixa de venir un 20 per cent de turistes a les Balears, aquesta caiguda s'acabarà reflectint en una caiguda d'ocupació», ha asseverat Company.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.