Setmanari d'informació local - 138 anys

Tur nega que la contractació del gerent del consorci Palma Arena sigui «irregular»

28313

La consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha negat que la contractació del gerent del consorci Palma Arena hagi estat «irregular» i ha assegurat que «tot ha estat a causa d'un error administratiu lleu que ha suposat una sanció de 600 euros perquè es va tardar sis dies a notificar el contracte».

«De contractació irregular res, es va nomenar a l'octubre el gerent i es va contractar i se li va pagar quan es varen tenir tots els informes, de manera que el contracte és absolutament correcte», ha explicat en el ple d'aquest dimarts.

Tur ha fet aquestes declaracions en resposta a la qüestió del diputat del PP Juan Manuel Lafuente sobre «quina valoració fa el Govern de la sanció rebuda per la contractació irregular del gerent del consorci Palma Arena».

Finalment, Tur ha recordat que el Palma Arena és «un consorci que es va crear amb caràcter d'ens públic sense ànim de lucre» però, segons ha assenyalat, «hi ha qui sí que el va tenir», referint-se al PP durant la legislatura passada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.