Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS acusa PP i Ciudadanos de fer servir el feminisme per a «blanquejar» la seva ideologia

28285

La diputada de MÉS per Mallorca Joana Aina Campomar ha acusat aquest dilluns a PP i Ciudadanos d'«utilitzar el feminisme com a instrument per a blanquejar la seva ideologia» i ha criticat el concepte «que ha posat de moda Ciudadanos de feminisme liberal» perquè «és una contradicció demanar que el feminisme sigui excloent».

«El feminisme ha de ser integrador de totes les dones de tots els àmbits i totes les posicions», ha explicat en roda de premsa, al que ha afegit que els membres de MÉS participaran en la vaga feminista d'aquest divendres per a «aconseguir aquesta igualtat».

Així mateix, ha confiat que la vaga «serà un èxit i suposarà un crit que se sentirà no només a Mallorca», sinó també a les Balears, l'Estat i internacionalment.

En aquesta línia, ha explicat que en el ple de dimarts es debatrà una Proposició no de Llei (PNL) presentada per MÉS en la qual es demana la reforma del Codi Penal per delictes contra la llibertat sexual perquè, segons ha defensat, «cal unificar la concepció de totes les agressions sexistes i no fer diferenciació entre abusos i agressions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.